Skip to content

Varaždinski Advent favorit u izboru „najljepšeg Adventa“ u Hrvatskoj

Grad Varaždin istaknuo je kandidaturu u izboru najljepšeg adventa u Hrvatskoj. Gradovi u Hrvatskoj svoje su Advente za izbor najboljeg trebali prijaviti do 30. prosinca, a izbor će se održati na Faceboook stranici portala gradonacelnik.hr,  internetske platforme koja organizira natječaj. Pravila natječaja nalažu da svi kandidati redakciji gradonačelnik.hr pošalju 5-10 fotografija Adventa. Sve pristigle fotografije objavljene su na službenom profilu gradonacelnik.hr. Glasovanje je krenulo danas i trajat će do 12. siječnja, a o pobjedniku će odlučivati svi oni koji će svoj „lajk“ dati nekom od kandidata. Pobjednici će biti proglašeni u dvije kategorije – općina i gradova.

Pozivamo vas stoga da svojim glasovima potvrdite ono što ste vidjeli i doživjeli u Varaždinu. Ledena čarolija s velikim klizalištem i toboganom, uređenost i okićenost grada, kuća Djeda Mraza, panoramski kotač, koncerti, gastronomska i izlagačka ponuda samo su neki od aduta kojima će bajkovitost Varaždina u vrijeme Adventa sigurno potaknuti mnoge da daju svoj glas upravo Varaždinu. Zadovoljstvo brojnih  gostiju i građana na ulicama koji su Advent već prozvali zimskim Špancirfestom, najvećom turističkom manifestacijom u prošloj godini u Hrvatskoj, govori u prilog tome da se Varaždin s pravom svrstava u favorite ovog izbora.

Više o natječaju i pravilima pročitajte na: https://gradonacelnik.hr/home-glavna-vijest/biramo-najljepsi-advent-u-hrvatskoj-gradovi-i-opcine-prijavite-se-do-30-prosinca-i-sudjelujte-u-najljepsem-izboru-u-zemlji/?fbclid=IwAR2pd_rUgbEO6FEvmOKeMobyUNXdGyy0KPOZi94NmvOzgVVuOVJL-C-qhWg

Za najljepši Advent glasajte na: https://www.facebook.com/gradonacelnikhr

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.