Skip to content

Doživi Advent u Varaždinu

...Grad u kojem priče postaju stvarnost...

Doživi Advent

Advent u Varaždinu proteklih godina postao je sinonim za nezaboravan zimski festival. Smješten u samom srcu povijesne gradske jezgre, varaždinski Advent vas vodi istim ulicama i trgovima na kojima se krajem ljeta održava Špancirfest. Ovdje se povijest i suvremeni šarm isprepliću stvarajući posebnu atmosferu koju ćete pamtiti zauvijek.  Advent u Varaždinu nudi osjećaj intimnosti i topline, a osim prekrasnog vizualnog doživljaja, poziva vas da okusite blagdansku čaroliju. Kušajte raznovrsne adventske poslastice, toplo kuhano vino, i druge ukusne delicije koje će probuditi sva vaša osjetila. Neovisno o tome dolazite li sa svojom obitelji, prijateljima ili voljenom osobom, Advent u Varaždinu nudi iskustvo koje će odgovarati svakome. Djeca će se oduševiti šarenilom i veseljem, dok će zaljubljeni parovi moći uživati u romantičnim trenucima pod bljeskajućim svjetlima. Ovdje ćete pronaći sve što Advent treba biti – čaroban, topli i nezaboravan.

Advent u Varaždinu - Čarobni grad Djeda Mraza
Play Video about Advent u Varaždinu - Čarobni grad Djeda Mraza

Čarobni grad Djeda Mraza

Jeste li ikada maštali kako bi bilo da možete zakoračiti u bajku? Ove godine u Varaždinu maštu pretvaramo u stvarnost.

Korzo

Dobrodošli na Korzo, ne samo glavni varaždinski trg, već srce grada koje postaje pravo središte čarolije tijekom Adventa.

Advent na Stančiću

Doživite Adventsku čaroliju na najromantičnijem varaždinskom trgu.

Panoramski kotač

U Varaždin ponovno stiže nezaobilazna atrakcija – Adventski panoramski kotač.

Ledena Čarolija

Varaždinsko veliko i bajkovito klizalište te čuveni ledeni tobogan, postali su pravi simboli Adventa u Varaždinu.

Prigodna prodaja

Trg Slobode i Franjevački trg postaju najšarenija mjesta Adventa, prepuna štandova i kućica, a na vama je samo da se pripremite se za blagdanski shopping.

Popratni program

Raznolikost i bogatstvo kulturnih događanja u Varaždinu tijekom Adventa pravi su kulturni raj.

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.