Skip to content

U Ljubljani otkrivene tajne ovogodišnjeg Adventa u Varaždinu

Jedan od najljepših gradova kontinentalne Hrvatske predstavljen je javnosti u Stritarjevoj ulici u Ljubljani. Riječ je naravno o Varaždinu, hrvatskoj baroknoj prijestolnici, a od nedavno i UNESCO-vom kreativnom gradu glazbe. Turistička zajednica grada Varaždina tim je povodom pripremila nekoliko iznenađenja za sve prisutne – jedno vezano uz glazbu, a drugo uz nadolazeći Advent.

Advent u Varaždinu priprema brojna iznenađenja i atrakcije, a nedavno je predstavljeno najčarobnije mjesto u Hrvatskoj i šire – Čarobni grad Djeda Mraza koji će biti hit destinacija za turiste. Kako bi atrakcije predstavili potencijalnim gostima iz Slovenije, u Ljubljanu je s vilenjakom stigao i Djed Mraz koji je uljepšao dan svim prolaznicima, pogotovo onim najmlađima. Osim u predstavljanju nadolazeće manifestacije, prisutni su uživali u glazbi Vida Novaka Kralja koji je svirao na glazbenoj kamperici, neizostavnoj atrakciji kad je riječ o Varaždinu, gradu glazbe.

Tako je u Ljubljani predstavljen samo mali dio čarolije koja u Varaždinu počinje 1. prosinca i traje sve do 7. siječnja 2024. godine, a prema pozitivnim reakcijama slovenske javnosti za očekivati je velika posjećenost varaždinskom Adventu.

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.