Skip to content

TZ grada Varaždina vodi te na najtopliji Advent u Hrvatskoj

Zaigrajte veliki kreativni nagradni natječaj jer najsretnijeg kreativca vodimo u Varaždin na najtopliji Advent u Hrvatskoj! Najkreativnijeg sudionika darujemo putovanjem za dvoje u trajanju od tri dana.

Ove godine u vrijeme trajanja Adventa, Varaždin postaje grad u kojem priče postaju stvarnost. Kako bi i vi postali dio te priče TZ grada Varaždina je u suradnji s Croatia Airlinesom i Arbiom, pripremila primamljivi nagradni paket. Posjetite Facebook stranicu adventuvarazdinu i zaigrajte kreativni nagradni natječaj. Najsretnijeg kreativca darujemo putovanjem i boravkom u Varaždinu za vrijeme Adventa (u odabranom vremenskom periodu od 15. 12. 2023. do 7. 1. 2024.). 

Sve što trebate je da ispod vizuala na Facebook stranici adventuvarazdinu u nekoliko rečenica opišite svoju zamišljenu avanturu na Adventu u Varaždinu. Budite kreativni i originalni jer ćemo nagradu dodijeliti isključivo na temelju kreativnosti i maštovitosti uratka. 

Ovdje pročitajte pravila kreativnog nagradnog natječaja. Sretno i vidimo se u Varaždinu!

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.