Skip to content

Provedite posljednji tjedan 2021. u Varaždinu!

Advent kakav treba biti, onaj u Varaždinu, ne posustaje ni u posljednjem tjednu 2021. godine. Baš naprotiv, godinu poput ove gotovo protekle treba ispratiti veselo, bučno i bez odricanja, a svi sadržaji i programi Adventa u Varaždinu nastavljaju se kao i do sad.

Doček Nove godine na otvorenom je uvijek zabavna opcija, a posebno u Varaždinu, čija je tradicija dočekivanja 1. siječnja na glavnom gradskom trgu i ulicama povijesne jezgre, zaista duga.

S obzirom na to da smo ove godine mnogo zabavnih trenutaka proveli pod otvorenim nebom i da je u Varaždinu i dalje u tijeku hit-advent, ovogodišnji doček bit će, sigurni smo, poseban i još veseliji.

Službeno, novogodišnji program na Korzu (Trgu kralja Tomislava) počinje u 21.30, traje do 02.00, a nastupaju Romantix u 21.30 te Kavaliri u 23.00. Točno u ponoć s Franjevačkog trga započinje tradicionalna novogodišnja utrka, a proglašnje njezinog pobjednika bit će već u 00.30. 

Još nije gotovo!

Advent u Varaždinu ne staje ni nakon 1. siječnja.

Naime Panoramski kotač radit će sve do 6. siječnja, a popularno klizalište i ledeni tobogan na Kapucinskom trgu bit će otvoreni sve do 16. siječnja.

Važno je napomenuti i da će klizalište i tobogan biti u funkciju i na samu Novu godinu i to od 13 sati.

Želimo svima sve najbolje u 2022. godini i vidimo se u Varaždinu!

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.