Skip to content

Prijave za kreativne radionice u Čarobnom gradu Djeda Mraza su otvorene

Čarobni grad Djeda Mraza skriva mnoga iznenađenja i raznolike sadržaje, a dio programa je posvećen buđenju kreativnosti. Više od trideset besplatnih radionica dodat će  posebnu čaroliju najtoplijem Adventu u Hrvatskoj.

Uživajte u posebno osmišljenim radionicama tijekom adventskog doba. Naučite izrađivati tradicionalne blagdanske slastice, dekorirajte vlastite licitare ili se opustite u zabavnom laboratoriju. Izradite adventske vjenčiće i božićne ukrase za vrata. U radionicama keramike stvorite jedinstvene ukrase za bor, pladanj za posluživanje hrane ili svjetlosnu lanternu koja će obasjati vaše blagdane. Isprobajte tehniku linoreza i otkrijte kako stvoriti otisak za unikatnu torbu ili ekološki prihvatljiv način pakiranja za blagdane.

Sve radionice su za polaznike besplatne, no požurite s prijavama jer su mjesta ograničena. Oživite vaše kreativne ideje u Čarobnom gradu Djeda Mraza. Detalje i prijave potražite ovdje .

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.