Skip to content

Matija Cvek & The Funkensteins za super subotu na Adventu u Varaždinu

Glavni trg najtoplijeg Adventa u Hrvatskoj će u subotu 17. prosinca, u 19 sati, biti posebno vruć jer na adventsku koncertnu pozornicu stiže Matija Cvek sa svojim sjajnim bendom The Funkensteins.

Matija Cvek jedna od trenutno najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj, a njegov varaždinski koncert bit će glazbeni vrhunac četvrtog vikenda Adventa u Varaždinu, koji se i ove godine pokazao kao pravi zimski hit.

Četvrti adventski vikend prepun događanja

Cijeli četvrti adventski vikend bit će prepun zabavnih programa i događanja. Od petka do nedjelje, zabave će biti doslovno na svakom koraku.

Najmlađi i oni malo stariji (ali mladi u srcu) moći će se družiti s Djedom Mrazom u njegovoj bajkovitoj kući. U petak će na Korzu biti plesa i zabave uz DJ-a Kay Zrill & sax, a svirat će se i na Stančiću. Subota će biti uzbudljiva već od jutra: mažoretkinje, glazbena radionica MiniArtUrica u kući Djeda Mraza, paljenje četvrtke adventske svijeće pred katedralom, koncert Matije Cveka i predivan koncert u varaždinskom HNK samo je dio sadržaja koje možete pronaći na ukrašenim ulicama Varaždina, a slično će biti i u nedjelju.

Gastro užici, klizalište, ledeni tobogan, raskošna ponuda poklona i suvenira, sve to čini šareni i čarobni varaždinski adventski mozaik, kojeg nikako ne treba propustiti.

Zima još nije gotova, tek smo na polovici, a najtopliji Advent u Hrvatskoj vas željno iščekuje!

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.