Skip to content

Jeste li vidjeli Djeda Mraza? Navodno se šulja po Zagrebu

Ako vam se u četvrtak učinilo da ste, prolazeći centrom Zagreba, ugledali Djeda Mraza, ne brinite, jer jeste; glavom i bradom, a on je „garantirano ‘z Varaždina“.

Jedna od najvećih atrakcija prošlogodišnjeg Adventa u Varaždinu zasigurno je bila Kuća Djeda Mraza u kojoj je posjetitelje uveseljavao, darivao i nasmijavao pravi pravcati „djedica“.

S obzirom na svu količinu dobrih emocija koja se sakupila u tom malom, ali čarobnom mjestu u samom srcu povijesnog Varaždina, Djed Mraz je u Varaždinu ostao cijele godine pripremajući se za novi adventski festival koji počinje 25. studenog 2022.

No, prije početka samog Adventa u Varaždinu, odlučio je skoknuti do Zagreba te se tijekom četvrtka 20. listopada motati oko Europskog trga, pozivajući Zagrepčane (i njihove goste) da ga posjete na sjeveru Hrvatske gdje je zima topla, a adventski festival čarobno lijep, raznolik, mirisan i fin.

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.