Skip to content

I drugi vikend Adventa u Varaždinu bio je čaroban, topao i zabavan!

Već su dva adventska vikenda za nama! Advent u Varaždinu, jedan od najljepših i najromantičnijih u Hrvatskoj bio je prepun događanja, a Varaždin je opet bio prepun nasmijanih i sretnih lica.

U tjednu pred nama, čarolija Adventa postat će još čarobnija jer nam najprije stiže Sv. Nikola, na čiji se dan, 6. prosinca slavi i Dan grada Varaždina. Taj će se svečani trenutak obilježiti cjelodnevnim događanjima, a najzabavnije će biti na Korzu gdje će “gospodin glas” Jacques Houdek održati čak dva koncerta: ujutro u 10 sati za klince, a navečer u 19 sati za sve ostale.

U srijedu, 7. prosinca, u Varaždin stiže i Djed Mraz. Njegova je kuća spremna, topla i otvorena, vilenjaci su ispunjavali sve njegove zadatke, a nakon što on stigne, čarolija Adventa u Varaždinu bit će neodoljiva!

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.