Skip to content

Galerija K10

27.11. - 6.01.

10:00 - 22:00

Popratni program

Hrvatsko keramičarsko udruženje KERAMEIKON svake godine u vrijeme adventa organizira tematsku izložbu iz ciklusa „KERAMEIKON&prijatelji“, u sklopu višegodišnjeg programa izložbenih događanja CERAMICA MULTIPLEX. Izložba koja se svaki put organizira uz početak adventa veže se uvijek svojom temom uz nadolazeće blagdane i na njoj izlažu članovi KERAMEIKONA te gosti – prijatelji Hrvatskog keramičarskog udruženja, pozvani iz drugih likovnih udruženja iz Hrvatske i iz inozemstva. Ove godine za ovu tradicionalnu međunarodnu, žiriranu izložbu odabrana je tema SVJETLO, koje od davnina vežemo ne samo uz ovo blagdansko vrijeme, nego i uz ovo doba godine.

Izložba je postavljena u izlozima galerije.

Covid-19 info

S obzirom da živimo u izazovnim pandemijskim vremenima, iznimno je važno naglasiti da će ulaz na neke programe biti moguć samo uz važeću EU COVID putovnicu.

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.