Skip to content

Adventski doživljaj na 23 metra

ZIMA itekako može biti topla, čak i kad su temperature niske, a grad prekrije snijeg. Toplina zime ne proizlazi iz vrijednosti na termometru već iz osjećaja, prazničnog raspoloženja, uživanja u prijateljstvu, obitelji, ali i mirisa i okusa blagdana. Zima u Varaždinu je ove godine posebno topla, a sve zahvaljujući sjajnom programu i romantičnom ugođaju varaždinskog Adventa, koji je – baš onakav kakav Advent treba biti: zabavan, intiman i – topao.

Ples na ledu

Posebna čar zime je i u toliko puta opjevanim zimskim radostima, a njih na Adventu u Varaždinu ima pregršt. Prostrani Kapucinski trg, s praktično smještenom velikom podzemnom garažom odmah ispod njega, na ovogodišnjem je Adventu zauzela „Ledena čarolija“. Naziv je to koji obuhvaća ogromno klizalište te visoki i dugački ledeni tobogan, atrakcije stvorene da bi se posjetitelji mogli ugrijati, kretati, ako treba i plesati na ledu te osjetiti adrenalinsko uzbuđenje prije ili nakon uživanja u svim ostalim programima i sadržajima Adventa kakav treba biti.

Ledena čarolija i njezino klizalište površine čak 1.100 četvornih metara te 40 metara dugi tobogan nude mogućnost najma klizaljki, a radno vrijeme omogućava da na ledu, koji ne ovisi o vremenskim uvjetima, uživate od jutra do večeri, kad god vam to najviše odgovara.

Let iznad adventske čarolije

Osim jedinstvene i tople Kuće Djeda Mraza, uz Ledenu čaroliju zajedno s bogatom gastro ponudom te ponudom suvenira i poklona, a sve to na ugodnim, blagdanski uređenim i osvjetljenim ulicama i trgovima povijesne gradske jezgre, Advent u Varaždinu ima još jednu unikatnu atrakciju – veliki panoramski kotač!

Adventski Varaždin čaroban je iz kojeg ga god kuta promatrali, a Panoramski kotač omogućava vam da pogled na središte grada bacite i iz jedne od njegovih gondoli s visine od čak 23 metra. Smješten na početak Gajeve ulice, u kojoj se nalazi i čarobna kuća Djeda Mraza, panoramski kotač krasan je način za započeti ili završiti romantičnu zimsku avanturu na Adventu u Varaždinu.

Uz ledene i visinske atrakcije, Advent u Varaždinu prepun je događanja i sadržaja, posebice vikendom. Koncerti na Korzu i Stančićevom trgu, bogata ponuda suvenira i poklona na Trgu Slobode i Franjevačkom trgu te gastro kućice i popratni program ispunit će vam dan i večer, okrijepiti dušu i tijelo i stvoriti lijepa, romantična sjećanja na Adventu kakav treba biti!

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.