Skip to content

Kreativni advent

Od avanture do (kreativne) kulture

Tijekom prosinca održati će se i niz od 25 različitih kreativnih, besplatnih ekološko-edukativnih radionica koje će voditi varaždinski umjetnici i zaljubljenici u grad i njegov jedinstveni prirodni okoliš, prije svega rijeku Dravu.

Radionice će biti raznolike baš kao i sam Advent, a sadržajno i formatom bit će „međugeneracijske“ jer će u njima, jednakim žarom, moći sudjelovati cijele obitelji, gotovo bez obzira na dob polaznika.

Ovaj program, nazvan „Od avanture do kulture“ pored zabave, kroz edukaciju i kreativnost ima za cilj poticati ekološku kao i svijest o važnosti održivog načina života i stvaranja. Umjetnička djela koja polaznici stvore, moći će, kao najtoplije suvenire ponijeti sa sobom i zauvijek se sjećati svog čarobnog Adventa u Varaždinu.

Sadržajno, radionice će zadovoljiti sve zamislive ukuse – od likovnih, umjetničkih, praktičnih, glazbenih pa sve do outdoor aktivnosti uz Dravu. 

Radionice će se od 28. studenog do 24. prosinca održavati u prigodno uređenom prostoru palače Patačić (ulaz iz ulice Ivana Gundulića – Dućanske).

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.