Skip to content

Neno Belan & Fiumens

11.12.

19:00 - 21:00

Bijeli Korzo

Frontmen nekadašnjeg popularnog splitskog sastava Đavoli s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području bivše države te ostavio cijeli niz hitova kao što su „Pričaj mi o ljubavi”, „Stojin na kantunu”, „Bambina“, „Dani ljubavi”, „Ja volim je”, „Ostani uz mene”, „Dugo toplo ljeto” i drugi. Nakon raspada Đavola nastavlja s uspješnom solo karijerom i održava kvalitetan stvaralački kontinuitet tako da je i tijekom 1990-ih objavio niz uspješnih pjesama kao što su „Sunčan dan”, „Vino noći”, „Rock galama”, „Dotakni me usnama”, „Ponoćna zvona”, „Ivona” i mnoge druge. Svoju solo karijeru obogaćuje suradnjom s riječkim sastavom Fiumens s kojima od 1997. godine do danas kontinuirano nastupa.

Covid-19 info

S obzirom da živimo u izazovnim pandemijskim vremenima, iznimno je važno naglasiti da će ulaz na neke programe biti moguć samo uz važeću EU COVID putovnicu.

Obavijest o kolačićima

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga, kao i za dobivanje statističkih podataka o tome kako korisnici pregledavaju naše stranice. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.